SakariRajamaki

Halla-aho=Jeesus

Ajattelin, että näin Jeesuksen ylesnousemuksen juhlana sopisi hyvin kirjoittaa joku Jesse aiheinen blogikirjoitus. Suvakkien mukaan Halla-aholla omat uskolliset opetuslapsensa. Aloin itsekseni kelailemaan näiden herrojen muitakin yhtäläisyyksiä, niitä löyty yllättävänkin paljon, vaikka toista pidetään hyviksenä ja toista pahiksena.

Jos on viitsii itse tutustua Halla-ahon kirjoituksiiin miehestä saa täysin erillaisen kuvan, kuin valtamedian kautta. Uskovaiset myös kun puhuvat Jessestä niin hänestä annetaan kovin yksipuolinen kuva. Vaapaa-ajattelijat taas tuovat Jessen pimeämmän puolen esiin.

Tässä siis näitä yhtäläisyyksiä joita herroista löytyi:

Molemmilla uskolliset opetuslapset.

Molempia omat rakastavat ja vastustajat vihaavat

Molemmilla omat hienot arvonimet Jussilla Mestari Jessellä Messias tai Vapahtaja

Molemmat on epäoikeudenmukaisesti ristiinnaulittu. Jussi on  julkisesti ristiinnaulittu,
kun hän sai tuomion uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hän kirjoitti Somaleista ja Islamista asioita, joita saa suomalaisista ja kristinuskosta kirjoittaa ilman tuomioita.

Molemmat käyttävät kovaa kieltä vastustajistaan. Jesse on sanonut vääräuskoisille mm. Te kyyrkäärmeen sikiöt..

Molemmat lupaavat paljon omilleen. Jesse: Jokainen joka minuun uskoo ei huku. Jussi: Jos äänestät minua se ääni kuuluu kauas, aina ylimpään kerrokseen saakka. 

Toki eroavaisuuksiakin herroilta löytyy Jeesus teki ihmetöitä esim. käveli vetten päällä. Jos Jussi saisi suvakit ymmärtämään, että nyt on aika laittaa rajat ja piikki kiinni maahanmuuttajille, se olisi vastaavanlainen ihmeteko.

Ps. Moni suvakki väittää tänä päivänä, ettei kannata hallitsematonta maahanmuuttoa, mutta silti he kitisevät hallituksen tekemistä kiristyksistä maahanmuuttopolitiikkaa kohtaan, vaikka Suomen maahanmuuttopolitiikka on edelleen todella löperöä. Näin siis toi toimivat ainakin suvakien puolijumala Saku Timonen ja Jori Eskolin. Mikähän kitinä syntyisi jos maahanmuuttopoliikaan suhtauduttaisiin niin tiukasti, että sillä olisi oikeasti merkitystä?(Unkarin toimet).  Huomioitavaa on myös, että oppositio kitisee kaikista hallituksen leikkauskohteista, mutta ei siitä valtavasta rahamäärästä joka menee maahamuuttajien elatukseen ja ylläpitoon he eivät hiisku sanallakaan. Päinvastoi oppisitiosta käsin vaaditaan maahanmuuttajille lisää sossurahoja. 
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (42 kommenttia)

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Tiedän sata varmasti, että osa uskovasista loukkaantuu kirjoituksestani. Mutta tiedän myös, että varsinkin näissä tiukkapipoisemmissa uskonnoissa pilkataan eritavalla uskovia toisia uskovaisija ja tietysti pakanoita. Eli tässäkin on ihan selvä kaksoisstandardi.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Mä en loukkaannu. :)
Sillä tiedän että on vain yksi Jumala, ja sitäkään ei voi loukata.

Äkkiseltään kun panin mietintämyssyä päähän tuon Jussin vertauksen kaikkivaltiaaseen.
Tuli mieleen Mooseksen ilmestyskirja, jossa on tapahtumasarja mitä on edessä.

Jussi tosiaan "ennusti" jo kymmenkunta vuotta sitten tätä massavirtausta Eurooppaan.
Monet, kuten itsekkin ihmettelin mistä tuo mies oikein puhuu.

Itse en ole kuulunut Jussin opetuslapsiin, mutta nyt joudun todeta, että mieshän on puhunut juuri niin kuin on tapahtunut.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Hyvä Tapani! Ei tarkoitus olekkaan pilkata, vaikka tiedän, että osa uskovaisista luokkaantuu kirjoituksestani. Huumori on kuitenkin aina jonkin tahon pilkkaamista ja kuka sen oikein määrittelee mitä saa pikata ja mitä ei, tätä olen usein miettinyt. Huumorissa on myös aina osa totuutta, niin on tässäkin kirjoituksessa 50 prossaa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tapani halusi kirjoittaa, ettei Häntäkään voi loukata.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Älä kuitenkaan laita pilakuvaa Halla-Ahosta., eiku Jeesuksesta, tjsp. Se saattaa johtaa peruuttamattomiin seurauksiin. Pidä muutenkin varasi, ja muista olla rienaamatta. Nurkan takana voi väijyä kostonhimoisen Jumalan langettama pahimman luokan vitsaus. Esim. Peräpukamat, tai nenä äkämä.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Tarkoittaako tämä, että jos tietämätön kutsuu Halla-Ahoa pedofiiliksi, kyse ei olekaan kunnianloukkauksesta vaan uskonrauhan rikkomisesta?

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Niin eikös halla-aholaisten puolue nimenomaan vaatinut lisää velanottoa pakolaistulvan kustannuksiin? Halla-aholaisten puoluehan hyväksyy pakolaisten tulon Suomeen kritiikittä, vai onko jollain muuta sanottavaa?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Niin eikös halla-aholaisten puolue nimenomaan vaatinut lisää velanottoa pakolaistulvan kustannuksiin?"

Ihehöpinää taas Pyykkölältä, perussuomalaisetko ja Halla-aho vaativat lisää siirtolaisia Suomeen?

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

No nimenomaan persut vaativat velanottoa pakolaistulvan kustannuksiin. Vaikka perussuomalaiset eivät vaadi (vaatiko kukaan?) pakolaisia Suomeen, ei se toisaalta ole tehnyt mitään asian pysäyttämiseksi.

http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/20160213211...

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #12

"Vaikka perussuomalaiset eivät vaadi (vaatiko kukaan?)"

Ainakin kokoomus on vaatinut lisää maahanmuuttajia kuten myös vihreät ja vasemmisto.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #15

Linkit mukaan, jos olet mies?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #18

Ei huvita etsiä linkkejä uutisiin ja keskusteluihin joita on tässäkin foorumissa vatvottu väsyksiin asti. Teillä suviksilla tuppaa olemaan valikoiva muisti joka tyhjenee välittömästi kun teille tietoa jaetaan.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki Vastaus kommenttiin #12

"No nimenomaan persut vaativat velanottoa pakolaistulvan kustannuksiin. Vaikka perussuomalaiset eivät vaadi (vaatiko kukaan?) pakolaisia Suomeen, ei se toisaalta ole tehnyt mitään asian pysäyttämiseksi."

Eero valittaa kun persut eivät tee mitää pakolaistulvan estämiseksi. Haluaisin kuulla Häneltä ja hänen viestistä tykänneeltä Tarulta. Mitä teidän mielestänne Suomen pitäisi tehdä pakolaistulvan taltuttamiseksi?
Itselläni on sellainen tuntuma, että suvaitsevaisto väittää ettei kannata holtitonta maahanmuuttoa. Mutta kititsee kaikista toimenpiteistä joita tehdään sen hillitsemisessi. Voisitte vastaamalla kysymykseeni osoittaa, että tuntumani on väärä.

Omasta mielestäni Unkari on hoitanut pakolaiskriisiä esimerkillisesti, jotain kaikkien Euroopan maiden olisi syytä ottaa Unkarista mallia.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #16

Totta kai Suomen ulkoministerin olisi heti pitänyt sopia Ruotsin ulkoministerin kanssa, etteivät pakolaiset voi siirtyä Ruotsista muihin maihin. Väärinhän he jo tulivat Ruotsiin. Suomen ulkoministeri on persu, joka mielellään välttää vastuuta.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #17

Eero olet eksynyt maahanmuuttopolitikan suhteen johonkin ihmeelliseen labyrinttiin ja et löydä ominavuin ulospääsytietä. Näköjään. Saanen auttaa vai haluatko pyöriä sokkeloissa edelleen?

Ulkoministeriön ja ministeri Soinin toimenkuvaan ei kuulu Ruotsin maarajan valvonta ja maahanmuuttoasiat. Ne kuuluvat sisäministeriöön ja ministeri Orpon tehtäväkenttään. Kas tässä sinulle ministeriön linkki, jossa on yläpalkissa Maahanmuutto-osio. Siellä on luettavissa kaikki maahanmuuttoon liittyvä aineisto. Niin ja migri on muuten myös tuon samaisen ministeriön alainen virasto.

http://www.intermin.fi/

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä Vastaus kommenttiin #19

Morjens Sirpa. En todellakaan ole eksynyt mihinkään labyryntheihin. Se että ulkoministeri ei ota selkeää kantaa pakolaistulvaan, on pakolaisvastaiselta puolueelta selkeä kannanotto. Tämä persujen kaikista asiosta pakoilu on niin päälleliimattua, ettei paremmasta väliä. Mutta äänestäjäthän ratkaisevat. Sitä saa, mitä tilaa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #19

Sirpa, kuuluvatko viisumiasiat ulkoministeriölle? Vieläkö tulee marjanpoijoita turistiviisumilla ja Orpo jättää tarkastamatta onko heillä riittävästi vaihdettavaa valuttaa mukanaan maksaakseen maassaoleskelunsa kustannukset, jotka ovat kolmeltakuukaudelta vähintään 1800 euroa.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki Vastaus kommenttiin #17

"Totta kai Suomen ulkoministerin olisi heti pitänyt sopia Ruotsin ulkoministerin kanssa, etteivät pakolaiset voi siirtyä Ruotsista muihin maihin. Väärinhän he jo tulivat Ruotsiin. Suomen ulkoministeri on persu, joka mielellään välttää vastuuta."

Entä jos tämä sopiminen ei onnistuisi? Pitäisikö pakolaiset käännyttää takaisin Ruotsiin? Sipiläkin on myöntänyt, että Shengensopimuksen mukaisesti turviksia, ei tarvitsisis ottaa vastaan Ruotisista.

Siinä Eeron kanssa samaa mieltä, että ei Soiniin kannata luottaa pakolaiskriisin ratkaisuissa. Tässäkään hä ei haluaisi, että Suomi pistäisi rikkaat turvikset itse maksamaan kustannuksensa.
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soini-...

Soini luulee, että korulaki koskee vihsormuksia. Hän ei ole ottanut asioista selvää eikä tiedä, ettei se niitä koske.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #23

"Tässäkään hä ei haluaisi, että Suomi pistäisi rikkaat turvikset itse maksamaan kustannuksensa"

Vastaanottoraha ON kiinni hakijan omasta varallisuudesta samaan tapaan kuin toimeentulotuki, ei siihen kenenkään puoltavaa mielipidettä tarvitse erikseen etsiä.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki Vastaus kommenttiin #31

Mutta käsittääkseni turvapaikanhakijoille myönnettävä tuki ei ole kiinni hakijan omasta varallisuudesta.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Sanottakoon alkuun, että itse en äänestä persuja, ettei tästä tule mitään väärinkäsityksiä. Kun pakolaismäärä monin kertaistuu on selvää, että siihen menee enemmän rahaa kaikissa tapauksissa, on kaksi vaihtoehtoa joko leikata jostain näihin kustannuksiin tai ottaa lisää lainaa. On ainakin yksittäisiltä persuilta tullut kovaakin kritiikkiä. Mutta jostain syystä juuri mitään he eivät ole saaneet aikaiseksi(elei pakolaistulvan pysäittämistä Venäjältä sellaisseksi lasketa) en tiedä mistä tämä johtuu. Muut laittaneet niin paljon kapuloita rattaisiin?

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Olen seurannut Halla-ahon FB-sivuja. Kyllähän arvostelee koko hallituksen toimintaa pakolaiskriisissa. Aina kun hän esittää jotain perusteltua kritiikkiä. Olen huomannut, että pian tämän jälkeen muutama persu kansaedustaja Ja Wille Rydman toistaa hänen ilosanomansa, eli tässä mielessä Jessemäinen vaikutus hänen sanoillaan. Mutta ei riittävä vaikutus, että jotain olennaista alkaisi tapahtumaan..

Saa nähdä käykö niinkuin Ruotsissa, että vasta sitten aletaan kuuntelemaan ruotsidemokraatteja, kun on saatu valtavat vahingot aikaseksi koko yhteiskuntaan.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Ehkä tuo tiedoitus puolueelta ei ole riittävän näkyvää..
Voin laittaa tähän muutaman uutiskirjeen, jos haluatte nähä?

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=122057...

Tuossa edellinen..
Jostain syystä en saa tällä tabletilla kopioitua tekstiä ja liitettyä.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Tapani Ei noissa linkeissä kerrota muuta kuin se, että Hallistus lähettää lisää porukkaa kouluttamaan Kurdijoukkoja taistelussa ISIÄ vastaan. Eli kyse on kovin marginaalisista toimenpiteistä pakolaiskriisin ratkaisemisessa.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Nyt on kuitenki jotain eteenpäin saatu.
Nämä monet astuu vasta kesällä voimaan, toivottavasti tiedotuskampanja puris sitä ennen "ei tänne kannata tulla", siihen laitettiin 300 000 euroa rahaa.

Irakin kans pitäis saada palautussopimus aikaseks, Ruotsillahan on se, mutta meillä ei silloin kun ne solmivat välitetty asiasta.
Soini on käyny neuvottelua, mutta ei taho saada läpi..

Sitten kun ajatellaan että rajat pitäis saada kiinni,, pitää muistaa että PS on vain yks kolmasosaa päättämässä siitä,, eli pitää saada ainakin toinen noista hallituskumppaneista puolelle..

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ei pääluvunmukainen takaajakaan voi välttää maksamasta osuuttaan takauksesta, jos velallinen jättää lainanhoitamatta, vai voiko ?

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/nain-perus...

Tuolla on siitä väännöstä juttu, missä 80 ohjelmaa pistettiin muutamassa tumnissa kasaan. :)

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Luin tämänkin jutun. Ainut tiukennut mistä siinä puhuttiin oli tämä.

"Viimeiseksi listalla jätettiin kokoomukselle ja keskustalle vaikein pala, perussuomalaisten vaatima lisäys pahan päivän varalle: ”Mikäli Dublin-järjestelmän toimivuutta ei kyetä palauttamaan, hallitus valmistautuu poikkeuksellisiin kansallisiin toimiin vastaavien vaikutusten varmistamiseksi.”"

Ja kuka määrittelee milloin dublin järjestelmä ei toimi. Vaikka persut olisivatkin sitä mieltä, että se ei toimi, niin entäpä jos kahden muun hallituspuolueen mielestä se toimisi.

Perheenyhdistämistenkin tiukenus vaikuttaa ihan pluffilta, sillä perheen voi yhdistää ihan tosta noin vaan. jos sen tekee pian turvapaikan saamisen jälkeen.

Halla-ahonkin mukaan perheenyhdistäminen on Suomessa edelleen Euroopan liberaaimpaa.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari
Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

https://www.suomenuutiset.fi/ulkoministeriolta-tie...

Tuolla on siitä tiedotuskampanjasta jota koitetaan saada menemään sinne muuttajien lähtömaihin..

Jutun alapuolella on muitakin juttuja joilla koitetaan saada homma takaisin hallintaan.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Aivan liian lepsu on PS hallituksessa ollut. Kaikkein tärkein olisi vähentää vetovoimatekijöitä eli discorahaa ja toiseksi saada palautukset kuntoon.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Ne Jarmo väheneekin.
Mutta kaikki vie aikansa ennen kuin ne on lainvoimaisia..

Me ollaan vain liian malttamattomia,, meillä tahtoo aika käsite olla "nyt heti"

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Halla-Aho on vässykkä Jeesuksen rinnalla. Jeesus ja Uusi Testamentti edustavat pahinta julmuutta ja epäoikeudenmukaisuutta maailmassa.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Ei nyt ihan, pahasti jäävät jälkeen, jos verrataan Profeetta Muhamedia ja Koraania.

Ennenkuin joku suvakki taas pyrkii kiistämään tämän. Otetaan tutkimus, joka kertoo, että Islam kantaa paljon mädempää hedelmää.
http://www.wzb.eu/sites/default/files/u6/koopmans_...

Jos joku Suvakki vielä seuraa tätä keskustelua, niin voisiko hän tutustua samalla tähän.
http://www.pewglobal.org/files/2014/06/PG-2014-07-...

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Ei suinkaan. Uusi Testamentti päihittää keljuudessa Koraanin huimasti.

Rangaistuksena ikuinen kärsimys on äärettömän julma rangaistus ja UTn mukaan sen saa vaikkei tekisi yhtään mitään. Sitä on hyvin vaikea ylittää.

Loppuviimeksi niin Koraani kuin Raamattukin ovat Teurastajan käsikirjoja, jotka olisi pitänyt laittaa painokieltoon jo aikoja sitten.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

"Rangaistuksena ikuinen kärsimys on äärettömän julma rangaistus ja UTn mukaan sen saa vaikkei tekisi yhtään mitään. Sitä on hyvin vaikea ylittää"

Varmasti lukee näin ja lukee siellä paljon muutakin älytöntä. Mutta oleellista on miten sitä tulekitaan. Aika lepposiahan nää kirkonmiehet nykyisin tuntuvat olevan.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

"Halla-Aho on vässykkä Jeesuksen rinnalla. Jeesus ja Uusi Testamentti edustavat pahinta julmuutta ja epäoikeudenmukaisuutta maailmassa"

Itse olen suunnilleen Hannu kanssa samaa mieltä. Mutta eikö Hannu kuullu näihin "rasismi vouhottajiin" Jos joku kirjoittaisi Islamista samalla tavalla, niin olisiko tämä taas Hannun mielestä rasismia? Tai ainakin Huusko poistaisi moisen viestin.

EIkös se muuten olekkin niin, että suvakit kirjoittavat aika kovaa tekstiä usein myös itse kristinuskosta, mutta eivät hyväksy sitä, että Islamista käytetään kovaa kieltä?
Itse en näi ongelmaa siinä, että kristiuskoa saa kovaa kritiikkiä, vaan ongelman näen siinä, että Islamin kritisointia pidetään rasismina.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Jos joku kirjoittaisi Islamista samalla tavalla, niin olisiko tämä taas Hannun mielestä rasismia?"

En minä öyhötä jos joku väittää Koraania tai Mohammedia pahoiksi, ne ovat sitä. Öyhötän jos joku noihin vedoten väittää kaikkia muslimeja pahoiksi. Ja teen saman, jos joku yleistää kristityistä jotain samanlaista.

Rasismia ei siis ole islamista puhuminen, ei edes islamin arvostelu. Rasismia taas on aika usein muslimien arvostelu, eteinkin yleistävässä sanamuodossa. Ei toki sekään aina.

- - - -
"EIkös se muuten olekkin niin, että suvakit kirjoittavat aika kovaa tekstiä usein myös itse kristinuskosta, mutta eivät hyväksy sitä, että Islamista käytetään kovaa kieltä?"

Tämä johtuu yleensä siitä, että kun kristinuskoa kritisoidaan, puhutaan melkein aina siitä kirjasta ja uskonnon sisällöstä, ei itse uskovista. Kun taas islamin kohdalla keskustelu tuntuu melkein aina koskevan itse muslimeja, ei heidän oppejaan.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

"Tämä johtuu yleensä siitä, että kun kristinuskoa kritisoidaan, puhutaan melkein aina siitä kirjasta ja uskonnon sisällöstä, ei itse uskovista. Kun taas islamin kohdalla keskustelu tuntuu melkein aina koskevan itse muslimeja, ei heidän oppejaan"
Aivan varmasti on krisitoitu myös kristinuskoon uskovia ihmisiäkin. Mutta eipä lennä rasisti kortti missään kohtaa, eikä puhuta krisitiuskofobiasta. Lieneekö sellaista sanaa edes suomenkielessä?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset