SakariRajamaki

Kirjoitukseni poistetiin raukkamaisesti!

Kirjoin juuri blogikirjoituksen otsikolla "Somalit mediassa, kaksoisstandardin maailmanennätyskö" Sen takuulla on lukenut valtaosa Usarin vakiokirjoittajista, sillä se oli poistoon asti suosituimpien kirjoitusten joukossa. Jokainen kirjoituksen lukija näki selvästi, ettei se sisältänyt mitään epäsoveliasta. Paljon kertoo sekin, etten ole saanut sähköpostiini mitään perusteluja poistolle. Aikaisempia poistoja ylläpito on sentään joskus yrittänyt perustella.

Kun syy ei ole kirjoituksen epäsoveliaisuudessa, niin Onko syy siinä mitä olen aikaisemminkin epäillyt Uusi Suomi ajaa omaa poliittista agendaansa, joka kun nimeltään kulttuurimarksismi?  Onhan se nyt outoa jos Teuvo Moisa niminen kirjoittaja saa rienata kristinuskoa mielenmäärin ja minun ihan asialliset kirjoitukseni poistetaan. Eikö olisi reilua, jos Uusi Suomi kertoisi aivan rehellisesti ajavansa kulttuurimarksismi nimistä ideologiaa, aivan samoin kuin kaikkien puolueiden lehdet kertovat aivan avoimesti puolueellisuudestaan. Olen tästä aiheesta aikaisemminkin jo kirjoittanut, myös Uuden Suomen päätoimittaja Matti Huuskokin kommentoi kirjoitustani. Hän ei kuitenkaan komentoinut itse aihetta, vaan tuli muuten vain soittamaan poskeaan komentoiti ketjuun, niin kuin tyypillinen nettitrollaaja!

Voisiko poisto johtua myös siitä, että Uusi Suomi itsekkin selvästi suosinut somaleita?

Tämä Husun järjetön kirjoitus nostettiin toimituksen poimituimpien joukkoon.
http://abdirahimhussein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2...

"Kansanedustaja Juho Eerola lasketteli taas valheitaan eilisessä YLEn keskusteluohjelmassa. Taas kerran Eerola toisti liian usein kuullun valheellisen väittämän siitä, ettivät maahanmuuttajat Suomessa työskentele muualla kuin järjestöissä tai tulkkeina"

Katsoin ton ohjelman Eerola puhui pelkästään turvapaiakanhakijoiden somaleiden,afgaaneiden ja irakilaislaisten huonosta työllistymisestä. Husu puhuu kirjoituksessaan kaikkien maahanmuuttajien työllisyydestä. Ei mikään ihme, ettei Husu ole laittanut lähdettä tohon kirjoitukseen. Kirjoituksessa on yli 800 jakoa ja 9 suositusta, tämä kertoo siitä, että Husun vedätys on mennyt läpi aika monelle "suvaitsevaiselle".

Videolla Eerola puhuu(kohdasta 13.55)eteenpäin irakilaisten,somaleiden ja afgaaneiden huonosta työllistymisestä


Kun itse en ole kellekkään antanut ikinä banneja(en edes Mäkiselle:)) ja minulla on täysin avoin facebook profiili jonne kaikki saavat kommentoida tuntuu erittäin epäoikeudenmukaiselta, että kirjoituksiani poistetaan aina jonkin tekosyyn nojalla.

Tässäkin on muuten iso kaksoistandardi, ettei Mäkisen kommenttia edelliseen kirjoitukseeni(joka sivusi maahanmuuttajille järjestettäviä kielitestejä) ei poistettu, vaikka siitä oli tehty valititus. Kommentti meni näin:

"Olet huolissasi muiden suomen osaamisesta, mutta omassa tekstissäsi lähes jokaisessa virkkeessä on ainakin yksi virhe"

Komentti sai yhdeksän suositusta. Sekin on erittäin ristiriitaista jos/kun ton kommentin suosittelijat pitävät poistettua kirjoitustani jotenkin epäsoveliaana.

Uuden Suomen ylläpito ei ole ainoa suvaitsevainen taho joka on hanakka tukkimaan erimielisten suut. Uunipankkopojalta saa hyvin herkästi bannit, samoin rasmuksesta. Pari viikkoa sitten Pejantai ohjeman vassari olivat sitä mieltä, ettei Halla-ahon ei saisi antaa puhua ohjemassa, vaikka Halla-aho esiintyi aivan asiallisesti. Moni vihervasemmistolainen poliitikko kieltäytyi osallistumasta ohjemaan, koska siihen osallistui FDL:n Jukka Ketonen, myös Ketosen esiintyminen ohjelmassa asialallisesti. Miksi kriittisesti maahanmuuttoon suhtautuvat eivät ole näin hanakoita tukkimaan erimielisten suita? Eikö totuuden pitäisi kestää millainen kritiikki tahansa? 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän KariNikander kuva
Kari Nikander

Aika erikoista, että kirjoituksesi poistettiin. Luin sen, ja se oli asiallisen kriittinen, ei asiaton. Kummeksun US:n linjaa. Edellinen omistaja on yksi Suomen rikkaimmista ja nykyinen pörssiyhtiö. Kuinka tällaiset tahot kumartavat Kallion kuplassa leijuvalle asenneilmastolle. Seuraakohan Alman johto toimituksia ollenkaan?

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Satuin lukemaan blogin, enkä löytänyt siitä muuta epäsovinnaista, kuin lainaamasi Maryam Askarin kielenkäyttö.

Ehkä Suomi ja Turkki jakavat samat demokraattiset arvot, kuten Soini asian ilmaisi. Media ainakin on näemmä ottanut asian todesta.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

US ei tarvitse todellista syytä poistoon, riittää kun joku päivystävä sensori ei pidä kirjoituksestasi.
En ihmettelisi vaikka saisit kohta kirjoituskiellon kun näin nopeasti palasit asiaan. Ne on herkkähipiäisiä siellä.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Puuttumatta laisinkaan ideologiseen sanomaan, niin ainakin tämä teksti on surkea tekele.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Kaikki emme todellakaan kykene sinun tasollesi mutta ei kai se kumminkaan voi olla syynä kirjoitusten poistoon.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Ehkäpä, että puhuit somaleista yleisesti. Henkilöt, jotka mainitsit eivät ole kaikki somalit. Osa on suomalaisia jo 90 luvulta ja syntynyt täällä. He ovat siis suomalaisia.

Tuleva maahanmuutto. Onko järkevää vai ei olisi parempaa.

Media kohtelee eri ihmisiä eri tavoin, kuten us.

Hallitukset painostavat someyhteisöjä karsimaan maahanmuutto keskustelua. Kaiken keskustelum leimaaminen on myös sitä. Ilmiantoihin työnantajille kannustetaan jne... eli jotain sensuurin poikasta on liikkeellä.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Eikös suomen kansalaistakin voi käyttää nimistystä somali? Somalitaustainen joka on suomen kansalainen?

En varsinaisesti ota kantaa kirjoituksessa tai kommenteissa somaleihin ryhmänä, paitsi yhdessä komentissa. Kirjoitan lähinnä siitä, miten media suhtautuu somaleihin.

Tää on se ainoa komentti johon otan kantaa somaleista ryhmänä

"Olen kuullut, että myös Afrikassa tunnetaan somaleita kohtaan epäluuloja. Mistäköhän nämä epäluulot mahtaisivat johtua?
Kenian kansalaiset työllistyvät paremmin Suomessa kuin kantaväestö. On aivan selvää, että somalialaisten huono työllistyminen johtuu myös heidän heikosta koulutustasostaan"

Ei pitäisi epäsoveliasta?

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Ehkä ihan kaikkia kuulopuheita ei kannnattaisi ottaa niin vakavasti että menee niitä eteenpäin kertomaan. Olen kuullut että myös Euroopassa tunnetaan suomalaisia kohtaan epäluuloja. Mistäköhän nämä epäluulot mahtaisivat johtua?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Aivan varmasti Suomen rajojen ulkopuolella muualla Euroopassa asuvia, sosiaalituen varassa eläviä työttömiä suomalaisia kohtaan tunnetaan epäluuloja.

Ainakaan itse en tätä tosiasiaa lainkaan ihmettele.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #13

Ironiani meni näköjään ohi. Ullatus ullatus.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Kai se on niin, että toiset ovat tasa-arvoiosempia kuin toiset. Täällä voi näköjään huoletta kirjoittaa, että "Jokainen armeijan käynyt tietää, että meidän puolustusvoimamme on yksiselitteisesti täynnä sekopäisiä natseja", mutta siihen ei sensuuri puutu. Aina välillä on puhuttu suomalaisiin iskostuneesta alamaismentaliteetista, mutta en ole oikein siihen uskonut, enkä oikeastaan usko vieläkään. Tämän median suhteen on näköjään kuitenkin aiheellista tarkistaa tätä näkemystä.

Jore Puusa

Uusi Suomi itsekkin selvästi suosinut somaleita
--------
Hienoa.
Somalit - joita tunnen ovat aivan loistavia ihmisiä ja mukavia juttukumppaneita.
Lisäksi he ovat kauniita ihmisiä. Merkittävästi kauniimpia kuin blogisti.
Mutta se johtuu siitä - että suomalaiset ovat vain somaleiden mutaatioita huonompaan suuntaan.
Olen työskennellyt lehtikuvaajana Somaliasssa ja Sudanissa ja yleensä koillis-afrikassa. Ihmiset olivat lämpimiä ja avuliaita.
Sitten ovat sekopäämilitantit ja muut, joita toki piisaa. Siellä ja monessa muussa maassa.
Esin Timothy Mc Weigh.
Mutta heitähän on suomalaisissakin iso joukko. So?

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Tollanen sensuuri todistaa että jotkut ovat median "suojeluksessa", syytä en vain millään ymmärrä.
Ei oikein mene jakeluun että miksi poliisin korvaan poliisia siaksi megafonilla voimalla solvaavaa somalinaista pitää suojella? Sama riehuja jekutti myös mediaa väittämällä tulleensa raskaana pahoinpidellyksi. Joko on selvinnyt että onko raskaana vai ei?

Taitaa sensorit poistaa tämänkin kohta.
p.s. onkos yhtään persuja solvaavaa bloggausta ikinä poistettu?

Jore Puusa

Kyllä, sain bännin kun kirjoitin persujen rikoksista luettelon. Siis vain luettelon - jonka löytää mistä tahansa, ilman mitääna arviointia.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Miten minun ja somaleiden ulkonäkö liittyy tähän kirjoitukseen:)?

Miten oikeistaan toi koko Jore Puusan viesti liityi tähän aiheeseen? Näyttää kuitenkin siltä, että Somaliassa on sen verran paljon vähemmän mukavia mukavia ihmisiä, että ovat tehneet Somaliasta epämukavan paikan asua. Jos siellä olisi riittävästi näitä mukavia, niin voisi kuvitella, että pistävät epämukavat järjestykseen.

Suomessa on varmasi paljon sekopäitä, mutta ei niin paljon, että tekesivät tästä epämukavan paikan asua, sillä tulijoita tänne näyttää riittävän..

Jore Puusa

Hyvä - että riittää ja lisääkin saisi tulla. Vaimentuisi jatkuva tuntemattoman vihaaminen hitaasti.
Olen usein ajatellut, että Suomen voisi jakaa kahtia. Olisi poikki tuosta Lahden korkeudelta ja pohjoisessa olisi Perussuomi - jossa vihattaisiin kaikkea erillaista ja aina. Ja etelässä me mukavat suvakit elettäisiin liberaalisti pakolaisten kanssa ja tehtäisiin liberaali ParempiSuomi..
Moni vantaalainen lähtisi mielllään sinne perusporukoihin - joissa saisi olla samaa mieltä aina ja solvata jokaista ruskettunutta, eikä tarvitsisi lukea väärässä olijoiden mielipiteitä--mutta pääsisitte tekin joskus tänne Linnanmäelle jos osaatte olla ihmisiksi.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ei kannata vaatia asiallista keskustelua omissa blokeissa, jos itse kirjoittaa ihan mitä sattuu ja kokonaan ohi blogin aiheen.

Jore Puusa Vastaus kommenttiin #17

tämä kertoo siitä, että Husun vedätys on mennyt läpi aika monelle "suvaitsevaiselle".
-------------
Kommenttini oli ihan just jetsulleen sopiva ja kerrassaan mainio blogistin tällaisiin lauseisiin nähden...
Rasismiin vastataan aina tiukasti, niin maailma pelastuu.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

Monet maahantulijat vaikuttavat erittäin röyhkeiltä ottaen huomioon, että heidän oleskelu Suomessa perustuu pakolaisasemaan. Millä meriiteillä he syyllistävät suomalaisia natseiksi ja rasisteiksi, vaikka heidän kotimaansa ongelmat johtuvat oikeasti rasistisesta ja takapajuisesta kulttuurista, jollaista ei länsimaissa ole harjoitettu satoihin vuosiin. Suomalaiset ovat suvaitsevia ja vieraanvaraisia, mutta rajansa kaikella.

Tämä äärimmäinen röyhkeus taitaa olla sumuverho sille, että kyseiset ryhmät tulevat toimeen vain erikoistumalla oman erikoisuutensa kautta. Heillä ei ole meille mitään annettavaa, vain otettavaa, mutta kun he syyllistävät rasismista ja vaativat kulttuurin perusteella, niin arat ihmiset alistuvat ja päättävät olla hiljaa, jottei synny konfliktia.

Yle Areena: Sharialakia Tanskassa

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Minä vilkaisin poistettua kirjoitusta ja se oli kummallista nillitystä, henkilökohtaisuuksiin ja mitättömiin yksityiskohtiin keskittyvää juoruilua henkilöistä, jotka ovat yleisesti tuntemattomia. Nyt en enää esim. muista nimiä.
Blogi oli tietysti hyvin tökerö, mutta en sitä silti olisi poistanut.

Kun se on poistettu, siihen on kenties syynä jokin muukin, esim., että siinä on levitetty perättömiä juttuja.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Kaikkiin väitteisiini laitoin lähteet.

Jos olisin vain yleisluontoisesti kertonut miten mediassa Somaleita suositaan, se olisi aikaisempien kokemusteni peruustella kielletty täysin. Siks yritin vääntää asian rautalangasta ja kun väännetään rautalangasta, se menee väkisin yksityiskohtiin takertumiseksi. Eikä kirjoitusta voi kokonaan valittamiseksi sanoa, sillä ne kaksoisstandartit joita toin kirjoituksessa esiin ovan niin räikeitä, että ne alkavat jo oikein naurattamaan.

Käsittelin Maryuanin ja Suldaanin toimintaa julkisessa mielenosoituksessa. Mielestäni tälläinen toiminta ei ole juoruilua. Jos taas olisin kailotellut jotain heidän yksityiselämästään, sitä olisin pitänyt juoruiluna.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Jore Puusa kirjoittaa ylempänä

"tämä kertoo siitä, että Husun vedätys on mennyt läpi aika monelle "suvaitsevaiselle".
-------------
Kommenttini oli ihan just jetsulleen sopiva ja kerrassaan mainio blogistin tällaisiin lauseisiin nähden"

Toi lauseeni on ihan järkevä kun sen laittaa kontekstiin. Miksi poimit vain yksittäisiä lauseita kirjoituksestani?

Tämä Husun järjetön kirjoitus nostettiin toimituksen poimituimpien joukkoon.
http://abdirahimhussein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2...

""Kansanedustaja Juho Eerola lasketteli taas valheitaan eilisessä YLEn keskusteluohjelmassa. Taas kerran Eerola toisti liian usein kuullun valheellisen väittämän siitä, ettivät maahanmuuttajat Suomessa työskentele muualla kuin järjestöissä tai tulkkeina"

Katsoin ton ohjelman Eerola puhui pelkästään turvapaiakanhakijoiden somaleiden,afgaaneiden ja irakilaislaisten huonosta työllistymisestä. Husu puhuu kirjoituksessaan kaikkien maahanmuuttajien työllisyydestä. Ei mikään ihme, ettei Husu ole laittanut lähdettä tohon kirjoitukseen. Kirjoituksessa on yli 800 jakoa ja 9 suositusta, tämä kertoo siitä, että Husun vedätys on mennyt läpi aika monelle "suvaitsevaiselle""

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Jos joku katsoo vielä ni laitan tän tänne. Soitin tänään ylläpitoon ne pahoittelivat, etteivät olleet parustelleet mitenkään poistoa. tänään sain syyn poistolle.

Tässä ylläpidon selitys poistolle

"Keskusteluohjeessamme lukee muun muassa:
- Älä solvaa ihmistä tai yhteisöä"

"Lisätietoja: Pahoittelut, että ilmoitus varoituksesta on tullut näin
hitaasti. Ylläpito on ollut ruuhkautuneena."

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset