Jukka Hankamäen kirjoitus on poistettu!

Hankamäen kirjoitus otsikolla "Analyysia seksuaalirikollisuudesta" on poistettu. Kirjoitus oli ainakin vielä eilen näkyvillä Uudessa Suomessa. Itse luin kirjoituksen, enkä havainnut siinä mitään epäsopivaa. Mitä mieltä muut keskustelijat olivat kirjoituksesta? Outoa näissä poistoissa on sekin, että usein ei edes perustella mitenkään, jolloin äärimmäisen vaikea tietää mitä saa kirjoittaa ja mitä ei. Perusteltiinko tälläkään kertaa Hankamäen poistoa mitenkään?

Itsellänikin on poistettu kirjoitus jossa muut keskustelijat eivät nähneet mitään epäsopivaa.  Myös muutama päiväsitten jenna Simula kirjoitti siitä, miten hän oli saanut FB-bannit, kun oli kritisoinut ulkomaalaisten tekemiä lapsiraiskauksia. Viime päivinä myös monet perussuomalaisten kansanedustaja ehdokkaat ovat saanet facebookilta banneja, kun ovat jakaneet Jussi Halla-ahon päivityksiä koskien lapsiraiskauksista. 

Muutama päivä sitten kirjoin blogin siitä miten Islamia on vaikea kritisoida. Asia kuitenkin kiistettiin monen keskustelijan toimesta. Kuitenkin nämä raiskaukset liittyvät osaltaan Islamiin, sillä kaikissa sellaisissa kulttuureissa, joissa naisen asema on heikko miehet ovat taipuvaisempia raiskauksiin.  Ja sitä toista syytä en uskolla sanoa, koska se voi johtaa helposti poistoihin täällä Usarissa. Eikö sen sijasta, että osa keskustelijoista kieltää tietyistä asioista keskustelun vaikeuden kannattaisi olla huolissaan siitä, että facebook vaikuttaa ihan suoraan Suomenkin vaaleihin?

Ps. Joutusin kirjoittamaan tämän kirjoituksen kiireellä, mutta aihe oli ajankohtainen siks  kirjoitin sen nyt. Eli pahoittelut jos kirjoitusvirheitä on normaalia enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu