SakariRajamaki

Vihervasemmisto kannustaa maahanmuuttajia uhriutumaan

Ozan menetti täysin malttinsa vaaliväittelyssä ja kun Suomen Uutiset mainitsi asiasta aloitti Ozan hirveän uhriutumisen omalla facebook sivullaan. Kommenteista päätellen uhriutuminen meni täydestä vihervasemmistoon. Hän esim. kirjoittaa:

"Joskus pohdin, että olisin paljon onnellisempi, jos tekisin jotain, jossa en kohtaisi rumaa toiseuttamista. Uutisia, jossa luen siitä, että olisin "kuumentunut" jossain keskustelussa. Samalla tavalla ei kirjoitettaisi ikinä kenestäkään valkoisesta poliitikosta"

Muistelin, että media olisi joskus kertonut Petteri Orvon kuumenneen vaaliväittelyssä, siksi laitoin "Orpo kuumeni" googleen ja heti tärppäsi. Taas menin pilaamaa hyvän jutun ikävillä faktoilla. 

Erityisesti Ozan hermoistui, kun Huhtasaari kertoi, ettei takapajuisista islamilaisista maista tuleet ole sopeutuneet mihinkään länsimaahan toivotulla tavalla. Kuten olen aikaisemminkin sanonut tälläisen asian kertominen on vihatotuutta. Suvaitsevaiset eivät näytä suvaitsevan tosiasioita, silloin jos ne sotivat heidän omaa ideologiaansa vastaan. Ozan myös väitti virheellisesti, että Huhtasaari leimaa kaikki maahanmuuttajat. 

Selasin huvikseni Ozanin facebook sivuja ja siltä löytyi pari muutakin päivitystä, jossa ulistiin täysin turhaan rasismista. Huomiota kiinnitti että tälläisillä päivityksillä oli todella paljon tykkäyksiä ja jakoja.

Ensimmäinen juttu oli siitä kun tulli oli tarkastanut VPS jalkapallojoukkueesta vain ulkomaalaispelaajien henkilöpareita. Tämä johtui siitä, että tulli etsi jotain mustaa miestä. Olisi varmaa ajanhukkaa tarkistaa jokaisen matkustajan henkilöpaperit tätä etsintää varten. Silti joku VPS:n suomalaispelaaja nosti hirveän ulinan ulkomaalaispelaajien puolesta.

Toisessa juttussa Ozanin albaniataustaisen avustajan Brigita Krasnigin ulina yliopistoissa rehottavasta rasismista. Häneltä oli kyselty jotain muslimeista ja häntä oli luultu ulkonäkönsä vuoksi ulkomaalaiseksi. Tälläisillä lausunnoilla Krasnigin halveeraa todellisia rasismin uhreija, joita hänen vanhempansa todennäköisesti ovat, sillä jos he ovat paenneet Serbien Kosvossa harjoittamia etnisiä puhdistuksia. Pari lausetta artikkelissa osoittaa hyvin ettei hän ole mitään todellista rasismia yliopistolla joutunut kokemaan.

"Krasniqi täsmentää, että häneen on yliopistossa kohdistunut hyvin vähän ”brutaalia suoranaista rasismia”. Häntä ei esimerkiksi ole haukuttu"

Jos Ozanissa ja Krasnigiassa on yhtään oppurtunismia, niin voi olla, että uhriutumalla he vain keräävät poliittisia irtopisteitä. Niitä todella on tarjolla, sillä Suldaan Said Ahmet nousi Helsingin valtuustoon pelkästään ulisemalla rasismista. Jokainen voi seurata Suldaanin ulkostuloja, niin huomaa ettei hänellä ole politiikaan mitään muuta annettavaa. 

Kun vihervasemmisto suhtautuu täysin kriitittömästi maahanmuuttajien ulinoihin, ja itsekkin lietsovat rasismihysteriaa, maahanmuuttajat alkavat pian itsekkin uskomaan, että Suomi on läpeensä rasistinen maa ja kaikki heidän epäonnistumiset johtuvat rasismista. Tämä ei taatusti tee  kotoutumiselle hyvää. Jossain Venäjällä Ozanien uhriutumiset eivät takuulla saisi aikaan vastavaa paapomisreaktiota aikaan. Entä voisko joku edes kuvitella, että Venäjällä Nasima Razmyar kertoisi mediassa, ettei Venäjä ole kenenkään omistama? Kyllä meidän oma vihervasemmistomme on opettanut maahanmuuttajat huonoille tavoille, rasismihysterian lietsomisen lisäksi omalla epäisänmaallisuudellaan .  Venäjällä ei muutenkaan hyysätä muslimeja ja ehkä juuri sen takia siellä ei niistä juuri ole ongelmia, vaikka maan väestöstä 10 prosenttia on islaminuskoisia.  

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Myös taataari muslimit ovat sopeutuneet Suomeen hyvin. Juhtuu varmaan siitä, ettei joutuivat heti tulemaan omillaan toimeen, eikä heitä hyysätty tai paapottu.

Jenkeissäkin on hyysämistä vähemmän pakolaine autetaan alkuun ja sen jälkeen tukeminen kertakaikkiaan loppuu. Tällä on se seuraus, että pakolaiset työllistyvät huomattavasti paremmin kuin Euroopassa. Mutta tälläiset keinot eivät meidän vihervasemmistollemme ikinä kävisi. Jännä että he kannattavat humanitaarisen maahanmuuton lisäämistä, mutta jos jossain löytyy esimerkki maasta joka on onnistunut kotouttamisesta meitä selväti paremmin siitä ei suostuta ottamaan mallia.
https://www.verkkouutiset.fi/taalla-ei-voi-olla-la...

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Se on nyt lähinnä Rajamäki, joka näistä asioista ulisee. Mainitsemasi ehdokkaat ovat saaneet osakseen ylenpalttisesti siinä määrin kusipäistä kohtelua, että tunteiden nouseminen pintaan on inhimillisesti ymmärrettävää. Saamme heistä inhimillisiä lainsäätäjiä.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Onpa jännä, että jotkut samoilta alueilta tulevat eivät ole kokeneet lainkan rasismia Suomessa ja jotku kokevat sitä jatkuvasti.

https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2018/0...

Vai voisiko negatiivinen palaute johtua, joidenkin henkilöiden persoonista?

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Kielteinen asenne voi myös liittyä henkilön poliittiseen aktiivisuuteen ja vaikutusvaltaan. Mitä taas tulee syrjinnän ja huonon kohtelun kokemiseen, on esim. tavallista, että perheväkivaltaa kokevat vähättelevät kokemuksiaan tai kieltävät ne. Mielenkiintoista sekin, eikö totta?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ei kait se ole kiellettyä ääntenkeräystä, jos ulisee rasismista, vaikka aiheetta? Toki on hyvä, että sitten kerrotaan aiheettomasti ulisseen.
Kukin taaplaa tyylillään, osa jopa ilman.

Onkos tämä ehdokas Ozan koskaan paheksunut islamiin liittyvää rasismia (nykyinen, laajennettu merkitys)?

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Pari päivää sitten jätin kommentin tuonne Snellmanin blogiin missä pohdin kanssa sitä uhriutumisen määrää, mitä ko Ozan harrastaa fb-sivuillaan.
Silloin kyse oli siitä Kerosen kännitwiitistä, mikä tietty piti nostaa seinälle, että saa kaikilta seuraajiltaan myötähymistyksiä ja ihmettelyjä "kuinka rasistinen maamme onkaan". Edelleen sitä mieltä että todella typerä twiitti, mutta kyllä oksettavaa on tuo Yanarin ääntenkalastelukin. Harmi kun tällaisten somepostausten ansiosta pääsee meillä edustajaksi..ei siis twiittaja, vaan sen kohde.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Perinteeksihän on jo muotoutunut ajattelu, jonka mukaan persujen kärkevä arvostelu vain sataa persujen laariin. Jos halutaan johdonmukaisia olla, kannattaa jättää maahanmuuttajataustaiset ehdokkaat rauhaan.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

M.T:"..jonka mukaan persujen kärkevä arvostelu vain sataa persujen laariin."

Arvostelua monenlaista. Itselleni kuitenkin herää puolustusreaktio, jos jotakuta kovasti piestään ja useamman voimin. Pätee esim. ps-puolueen (ja tarkemmin joidenkin puolueessa vaikuttavien)saamiin paskaryöppyihin. Itselleni tulee tunne, että niitä pitääkin puolustaa ja kannattaa.

M-T:"Jos halutaan johdonmukaisia olla, kannattaa jättää maahanmuuttajataustaiset ehdokkaat rauhaan."

Nythän oli hieman (mielestäni) eri asiasta kyse. Joku(ps-puolueen ehdokas)oli vetänyt hieman liikaa alkoholia ja sen innoittamana laittanut someen mielipiteensä toisen puolueen ehdokkaasta.
Varmasti hyvin harva pystyy tuota twiittiä hyväksymään, ainakaan siinä käytettyjä sanamuotoja. Twiitin kirjoittanut oli selvittyään pyytänyt tuota anteeksi, silti kohde oli nostanut twiitin seinälleen, tietäen että "sataa suoraan omaan laariin" ja saa "faninsa" suorastaan hurmokseen ja valinta lihapatojen ääreen taas lähestulkoon varma. Uskoisin että Ozan hykertelee tällä hetkellä pelkästään onnesta.
PS jonkun toisen kohdalla tuollaista käytöstä kutsuttaisiin maalittamiseksi.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Ozan myös väitti täysin perusteettomasti, että jos venäjältä alkaa virrata turvapaikanhakijoita persut on heti huutamassa EU:ta avuksi. Jostain syystä tähän tarttuivat kaikki keskustelijat myös toimittaja.

Väite on naurettavat, sillä eivät jäsemmaat eivät noudata EU:n omaa taakanjakoakaan(Suomea ja Maltaa lukuunottamatta) Siks EU:n apuun ei voi luottaa, jos väkeä alkaa virrata Venäjätä. Huhtasaari yritti vääntää tätä asiaa raitalangasta, mutta ei näyttänyt menevän jakeluun muille keskustelijoille!

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006035070.html

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset